OM RANAVERKEN

 

Ranaverken är ett familjeägt företag beläget i Tråvad som arbetar inom två affärsområden: Lantbruk och Stålbyggnad. All konstruktion, produktion och utveckling sker i Tråvad, men företaget har idag hela Norden som sin marknad.

Stålbyggnad

Affärsområde Stålbyggnad arbetar inom tre produktområden: Stålbyggnader, Stålstommar och Fackverksbalkar. Företaget är en stålbyggnadsentreprenör vilket betyder att vi behärskar hela kedjan från konstruktion, tillverkning och montage av en vädertät byggnad i stål. Färdig att kompletteras med VVS, el, ventilation och inredning.

Ranaverken erbjuder projektanpassade lösningar när det gäller del- eller totalentreprenad och hjälper kunder med prefabricerade stommar och fackverksbalkar. Vi har byggt flera av Sveriges största logistikbyggnader, köpcenter, butiker, med mera och är en av Sveriges ledande Smidesentreprenörer.

Lantbruk

Närheten till ett levande jordbrukssamhälle ger oss möjligheten att utveckla produkter i nära samarbete med traktens lantbrukare. Det är en bra grogrund för att kunna erbjuda flexibla, kraftfulla och effektiva maskiner för flytgödselhantering. Vår målsättning är att leverera produkter som är: ekonomiska, driftsäkra och enkla att manövrera. Produktsortimentet omfattar tankvagnar, omrörare och pumpar för gödselhantering

SNABBFAKTA

Startår 1962
Huvudkontor och
produktion Tråvad
Omsättning 396 MSEK
Marknad Norden
Anställda 110 st

BESÖK OSS

Ranaverken AB
Köpmansgatan 48
534 92 TRÅVAD

KONTAKT

Tel: 0512-292 00
rana@ranaverken.se